snart är det jul igen

Så sant...

Alltså, vad händer med min blogg? Det är som att min hjärna totalt raderat ut minnet av att jag har en blogg. Jag är inne på datorn men bloggar inte, det finns inte i mina tankar alls. Så jag antar att bloggande kanske inte är för mig längre....Åtminstone inte vardagsbloggning..tyvärr. Jag har ju faktiskt vardagsbloggat i 4 år nu, vilket är väldigt lång tid. Från att jag var 12 år, för att vara exakt.
Jag vill hellre göra en fotoblogg, lägga upp foton jag tagit, och ev. lite inspirationsbilder ochsånt ibland. Jag tror att det är det jag vill satsa på mer än en vardagsblogg. Detta kanske blir något jag startar upp efter årsskiftet, men skulle ni hänga med dit isåfall? Jag kommer självklart att ha kvar denna bloggen, men tror inte jag kommer skriva så mycket här längre, tyvärr.
 
Tack för att ni är kvar trots min dåliga (dåliga är inte ens tillräckligt) uppdatering. Kram på er. <3
 
◆Allmänt◆ | | En kommentar |

en vanlig tisdag.

Hej!
Hoppas att ni har det bra. :)
Igår var det en lång men bra måndag, tränade på kvällen, vilket var skönt.
Idag är det en ganska lång skoldag och sedan ska jag hem och plugga inför mitt historieprov imorgon.
Men jag ska inte klaga för efter det provet är det inte så stressigt. Just nu har jag media men jag är färdig med min inlämning så jag tänkte passa på att blogga lite... :P Ha det så bra! Kram<3
 
◆Allmänt◆ | | Kommentera |

tjo

tjaaa :D
har blivit så förvirrad av dagarna denna veckan, trott att det var helt andra dagar. Igår trodde jag att det var söndag och likaså när jag sminkade mig imorse så kom jag på att det inte var måndag..Alltsåå, vet inte vad som händer haha...Har i vilket fall tagit mig ut i skitvädret idag för att ta mig in till stan med min finaste Carro! ♥ mycket mysigt. ;) Fick med mig lite julklappar hem, men ska fixa mer en annan dag. När jag kom hem var jag trött, blöt och kall men ändå glad. Satte mig och pluggade i någon timma eller så innan jag bakade lussekatter med mamma och syster. Har sedan duschat och fixat ansiktsmask, även ätit tacos så min dag har väl varit bra helt enkelt! ;)) Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan plugga resten av kvällen, ha de braaao!! 
imon är det måndag, hur känner ni inför det?? jag känner ingen söndagsångest alls så det känns toppen, är rentutav ganska taggad! trodde aldrig jag skulle höra mig själv säga det..
kraam på er<3
◆Allmänt◆ | | Kommentera |
Upp